Kända forum online

Forum är ofta ett så kallat rum online där människor kan mötas och diskutera. Det finns många olika typer av forum online och en del är helt baserade på ett visst intresse, på en viss kändis eller på en typ av livsstil. Det finns reseforum där det endast diskuteras resor och allt som kan dyka upp under en resa eller inför en resa. Forum där man diskuterar politik är inte helt ovanliga, inte heller forum där du diskuterar precis allting mellan himmel och jord.

På många forum kan man vara helt anonym när man diskuterar, medan andra forum kräver att du anger ditt namn och ditt födelsedatum. De forum där man kan vara anonym har ofta något mer radikala åsikter som då ofta återspeglar vad människor tycker, men inte vågar säga under sitt namn. Det ställen där människorna anger sitt namn när de kommenterar håller ofta en mycket lugnare tonart då de som kommenterar behöver stå för vad de säger.

Flashback är ett av de största forumen i Sverige och de har gett medlemmarna chansen att kommentera helt anonymt, samt diskutera precis allt mellan himmel och jord. Alla medlemmar på flashback är anonyma vilket gör att man inte behöver välja i detta fallet.