Digitala tjänster

ipad-606766_640Idag finns det en mängd olika digitala tjänster som vi använder oss av på nätet. Fler av dessa är till för att via uppskattning för de som vi har omkring oss. Det kan vara allt ifrån ett kort sms, ett mejl eller någonting annat. Man kan även skicka saker till andra över nätet. Dessa kan vara i den digital form, eller att endast beställningen sker digitalt och leveransen sker fysiskt. Här är några av de vanligaste tjänsterna.

E-vykort
Att skicka ett digitalt vykort via mailen var otroligt hett för ett par år sedan när mejlen först började användas av var och varannan person, men är en tjänst som fortfrande finns kvar. Här väljer du ut en passande bild, precis som i butiken när du köper ett vanligt vykort. Sedan skriver du den text du vill skicka med bilden och skickar sedan detta till någon av dina vänners e-post. En E-vykort kan passa bra vid olika högtider, men även som en fin uppskattning i vardagen.

Blommogram
Att ge blommor till någon som man tycker om är en mycket fin gest. Om man inte har möjlighet att själv leverera dessa, eller vill göra det hela till en överraskning kan man skicka blommorna som ett blommogram. Det du då gör är att du gör en beställning av blommor som sedan levereras direkt hem till mottagarens dörr. Betalning och allting sker digitalt, alternativt övertelefon med den lokala blomsterbutiken.

Chokladogram
Om du inte vill skicka blommor så kanske någonting annat kan uppskattas. En annan symbol som för många står för romantik är choklad och idag kan du likt ett blommogram skicka ett chokladbud till någon som du tycker om. Det finns flera hemsidor där du kan beställa ett chokladogram och i flera fall kan du till stor del styra över vad det är för choklad som ska levereras. Ibland kan du även komplettera chokladen med andra passande produkter såsom ett kramdjur, biobiljetter eller en skraplott. Chokladogram passar bra att överraska såväl din partner som din förälder med – för vem älskar inte choklad?

Beställa mobilabonnemang online
Idag erbjuder alla Svenska mobiloperatörer sina tjänster online. Att byta mobilabonnemang kan gå på några knapptryck och konkurrensen har lett till att priserna på mobilabonnemang är klart mycket mer fördelaktiga än vad de tidigare har varit. Det finns också numera tjänster likt abono.se, som jämför priserna på mobilabonnemang där du enkelt kan filtrera mellan dataförbrukning, pris och student, ungdoms och pensionärs-erbjudanden. Nästan inga mobiloperatörer har någon bindningstid längre vilket ger kunden en enorm flexibilitet att hitta den mobiloperatör som erbjuder det mest förmånliga mobilabonnemanget.